Ga naar de Lovely Gifts Winkelwagen Uw mandje is leeg
U bent hier:   Over Ons!
  |  

Over ons


Lovely Gift
Wij hebben de leukste webwinkel op het gebied van luxe juwelen, sieraden, leuke gadgets, bruidsaccessoires, (feest) pruiken, horloges en nog veel meer! Lovely Gift is de beste site om iemand te verrassen met een mooi elegant kado of om jezelf eens lekker te verwennen! Grappig, sierlijk, exclusief of trendy, wij hebben het perfecte kado voor u!

Viennois en Abella
Wij verkopen met trots de prachtige sieraden van de merken Viennois en Abella. Viennois is een gerenommeerde onderneming in de modebranche voor sieraden en accessoires. Opgericht in 1996. De design ontwerpen zijn innovatief met verfijnde handwerk. Viennois komt elke maand met de nieuwste trends en technologie. Alle stijlen zijn overgebracht in de sieraden; de exclusiviteit van Europa, de oude stijlen uit Afrika, tradities en beeldhouwen uit Azië. De materialen zijn voornamelijk hoge kwaliteit legering en koper. Koper wordt voornamelijk gebruikt in het product welke is ingelegd met Zirkonia*. Wanneer het oppervlak van het product wit is, is het voornamelijk verguld in platina. Zirkonia steentjes worden veel verwerkt in de sieraden, vaak in combinatie met edelstenen afkomstig uit Oostenrijk. Speciale oliën uit Amerika worden gebruikt om de sieraden te bewerken. Veelal zijn de sieraden verguld in 18 karaat wit, geel of roze goud. Echte schelpen en parels uit de zee worden gebruikt voor het verwerken van de sieraden, vaak zie je de echte kenmerken terug in het structuur.

Zirkonia* is de kubisch kristallijne vorm van zirkonium(IV)oxide (ZrO2). Het materiaal heeft eigenschappen die dichterbij de kenmerken van diamant komen dan welk ander materiaal ook. Het is niet eenvoudig om met het menselijk oog het verschil te onderscheiden. Een zirkoniasteen schittert iets minder dan een diamant. Aan de andere kant heeft dit mineraal een grotere hoeveelheid verschillende kleuren die erin fonkelen.